Shenzhen Mercedes Technology Co. , Ltd.

De goede kwaliteit en de dienst zijn onze verplichting en opdracht

Thuis Nieuws

10.1inch taxi/Auto Android 7,1 Afstandsbedieninglcd Adverterende Speler met 4G en GPS

Certifications
Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop
Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop
Customers Reviews
3000pc 23.6inch Android 9,0 het liftscherm met de camera van de gezichtserkenning en 4G, mijn eigen software lopen goed op het. Werkelijk gewaardeerd voor de goede prijs en de hoogte - dankt het kwaliteitsboe 2K originele paneel, snelle levertijd, Ellen, vertrouw ik op u altijd!

—— G van Singapore

Hoewel mijn 32inch-totem uit 3 delen met een totale hoogte van 3000mm bestaat, is waterdicht goede, ook zeer goede stabiliteit, dezelfde goede kwaliteit voor de lichte doos, goed ontwerp voor het dubbele scherm, houd ik van hen zo veel, heb ik 500pc in totaal nodig.

—— T van België

650pc BOE en LG LCD het videomuurwerk goed, de goede verpakking en de snelle levertijd door vijf containers, ik tot meer opdracht zullen geven, danken Ellen!

—— Darwas van Indonesië

De snelle Productie voor de toren van 150pc 55inch, dankt u Ellen, koop ik altijd het scherm van u, zal scheppen meer containersorde in u.

—— Mike van de V.S.

32inch de self - service die tot machine opdracht geven helpt me een, heb ik 200 restaurants hen in totaal vergen, Mercedes-bevorderde het team het door een stuk van metaaldekking toe te voegen om elektronische delen te beschermen aan hun eigen kosten, en ook maaltijd toe te voegen opdracht gevend pager tot houders aan kant, die zeer nuttig is, dankt u, zullen meer orden komen

—— Jam van Frankrijk

8inch het androïde lcd van het poorttoegangsbeheer scherm met camera en lichaamstemperatuursensor helpt me werkelijk een partij voor coronavirus, gebruik ik standalone het enkel, geen behoefte Internet, registreer ik gezicht en dan erkent het me, en de testtemperatuur zo snel, zolang u zich voor het bevindt, zal het, zulk een nuttige hulpmiddel tijdens de noodsituatie, u danken testen.

—— Ma van Italië

Al die 32inch-POS-terminal van de cateringsself - service in Parijs, met mijn software wordt geïnstalleerd, zeer goed werken zij, ben ik van plan om honderden te nemen dit jaar

—— Bouna van Frankrijk

55inch het openluchttotemwerk goed met QR-codelezer, POS en Google-deurbel, het kreeg zodat dankt veel aandacht in de markt, u Mercedes.

—— Eric van Australië

65inch whiteboard goed - ontvangen, heeft zowel androïde als OPS, zeer goede kwaliteit aan dergelijke goede prijs, zal ik zeker tot meer, u danken opdracht geven

—— Carlos van Peru

het werk van 2K 15.6inch en van 43inch AIO zeer goed, ook openlucht het schermtouch screen van 21.5inch is snel en fantastisch, tot meer Januari, 2021 opdracht geven

—— Timmy van de V.S.

4KG de videoraad van het muurmenu voor mijn restaurant kijkt goede, goedkope prijs, hoge definitieresolutie, smalle vatting, hartelijk dank voor uw oplossing.

—— Ja van Moldavië

55inch de toren met draadloos het laden stootkussen kijkt groot, met GFCI-onderbreking binnen voor veiligheid, dank voor uw ontwerp, zal meer container zonder twijfel komen

—— Zo van Canada

32inch de tweezijdige touchscreen werken van de self - servicemachine goed, tribune steadly, kunnen ook op de vloer worden bevestigd, zeker meer zal worden

—— Roy - van de V.S.

MK3S de thermometer van IRL helpt een, is de prijs zo goed, is de multiuitzending van de taalstem wat I-de behoefte, u Ellen dankt!

—— Manuel van Japan

10pc 55 de“ openluchttribunewerken goed, onmogelijk aan dergelijke lage prijs, zelfs klaar in voorraad, snelle snelheid, goed uitgevoerd Mercedes!

—— M. Georges van de V.S.

Gekregen 24,6“ rekte de plankenrand vertoning, BOE-paneel uit, verbindt aan mijn eigen spelerdoos, houd ik van hen, zeer goed, dank u.

—— Jon van Frankrijk

49inch de touch screenkiosk met printer, camera en microfoon de werkenboete, onze softwarslooppas goed, dankt u.

—— M. Tobby van Frankrijk

de aanrakingskiosk van 65inch PCAP en van IRL de aanrakingskiosk met de camera die van de gezichtserkenning zeer goed in luchthaven werken, zou tot 40pc binnen en openlucht65inch willen opdracht geven en 75inch-de kiosk met logiteccamera, prijs toegelaten door werkgever, pls verzendt me pi, dank

—— SAM van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
10.1inch taxi/Auto Android 7,1 Afstandsbedieninglcd Adverterende Speler met 4G en GPS
10.1inch taxi/Auto Android 7,1 Afstandsbedieninglcd Adverterende Speler met 4G en GPS

200pc bulkproductie van 10.1inch-Taxi/Auto Android 7,1 Afstandsbedieninglcd Adverterende Speler met 4G en GPS voor de Markt van Mexico

 

Snelle details van cabinelcd het reclamescherm:

 

1. 10.1inch IPS paneel.

2. 1280*800 resolutie.

3. Plastic shell in lichtgewicht.

4. Shakeproof ontwerp.

5. Android 7,1 systeem, het spelopslag van steungoogle.

6. De camera kan ingebouwd zijn.

7. 10-punt PCAP facultatief touch screen.

8. 4G en GPS kan ingebouwd zijn.

9. Programma voor externe besturing kostenloos.

 

De beschrijvingen van Automobiele digitale signage tonen:

 

Nadat meerdere keren bevorder, is de definitieve versie van 10.1inch een perfecte LCD reclamevertoning voor het aanbrengen van auto, cabine en taxi. Zeer lichtgewicht plastic shell past zeer taxi/kaart goed zetelhoofdsteun aan, om een zeer goede het bekijken hoek voor mensen te geven die op de achterbank zetten. 10.1inch IPS het paneel met hoge resolutie en het originele paneel zijn een must voor taxi reclamevertoning aangezien het zich ruwe weg en het oude werken van 7*24*365h zou moeten bevinden. Het aangemaakte glas kan met 10 zijn richt capacitief touch screen, en het cameragat is premade voor elke plastic huisvesting, zodat kan de camera vrij gemakkelijk ingebouwd zijn.

 

 

Android 7,1 is standaardsysteem voor taxi digitale signage vertoning, Google-is de spelopslag een standaardeigenschap van al onze LCD adverterende speler, kan de klant hun eigen APP in één minuut installeren. Wifi is inbegrepen in al netwerk reclamevertoning, zijn 4G en GPS a plus eigenschap die kan ook worden toegevoegd, zodat kan de reclame door CMS ver via wolkenserver worden bijgewerkt.

 

De insallationsteun is een prachtig ontwerp voor cabine digitale signage speler, heeft het verscheidene verschillende steungrootte om verschillende taxi, cabine en auto aan te passen, zodat kan al merkauto het ons LCD advetising scherm gebruiken. Bovendien, de steun heeft één of ander soort anti-diefstal ontwerp, kan geen zorg door somebody worden gestolen. Al LCD digitaal signage scherm heeft gelijkstroom-de kabels van de machtsinput om met taxielektriciteit direct te verbinden.

 

10.1inch taxi/Auto Android 7,1 Afstandsbedieninglcd Adverterende Speler met 4G en GPS

10.1inch taxi/Auto Android 7,1 Afstandsbedieninglcd Adverterende Speler met 4G en GPS

10.1inch taxi/Auto Android 7,1 Afstandsbedieninglcd Adverterende Speler met 4G en GPS

10.1inch taxi/Auto Android 7,1 Afstandsbedieninglcd Adverterende Speler met 4G en GPS

10.1inch taxi/Auto Android 7,1 Afstandsbedieninglcd Adverterende Speler met 4G en GPS

 

Bartijd : 2021-05-18 09:58:40 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Ellen Zeng (Europe, North and Shouth America)

Tel.: +86-189-2289-9266

Fax: +86-755-61251188-8025

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

粤ICP备12041886号