De Technologieco. van Shenzhenmercedes, Ltd.

          De kwaliteit is onze verplichting, is de Dienst onze opdracht

Thuis Nieuws

43inch super Grote Bioskooplcd Adverterende Raad

Certifications
Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop
Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop
Customers Reviews
de de aanrakingstotem van 55inch PCAP met de camera van de gezichtserkenning werkt zeer goed, goog en de veilige verpakking, dankt u kerels, spoedig zal nemen verscheidene containers

—— Mike van de V.S.

55inch de toren met draadloos het laden stootkussen kijkt groot, met GFCI-onderbreking binnen voor veiligheid, dank voor uw ontwerp, zal meer container zonder twijfel komen

—— Zo van Canada

200pc 55inch en van de muurandroid van 400pc 43inch de verticale goed vandaag geïnstalleerde vertoning, het werk van 4G en van de Camera, 600pc-reeds bevestigd project, zullen spoedig komen

—— G van Singapore

32inch paste openluchtandroid 7,1 kiosk aan met goed touch screen, de de camerawerken van de gezichtserkenning goed, de pas van de steekproeftest, orde 50pc, dankt u.

—— T van België

4KG de videomuur voor mijn raad van het restaurantmenu kijkt goede, goedkope prijs, smalle vatting, hartelijk dank voor uw oplossing.

—— Ja van Moldavië

Dank u, touchscreen van 32inch is de capacitieve self - servicemachine met contant geldontvanger goed, houd ik van het.

—— Roy - van de V.S.

Geloof in Gemaakt in China! Het videomuurwerk goed, het is verbazend, is de prijs veel beter, dankt u.

—— Amy van Korea

10pc 55 de“ openluchttribunewerken goed, onmogelijk aan dergelijke lage prijs, zelfs klaar in voorraad, snelle snelheid, goed uitgevoerd Mercedes!

—— M. Georges van de V.S.

De hoge helderheid LCD rekte ingevoerde barvertoning met HDMI uit zodat kan ik mijn eigen spelerdoos gebruiken, is alles fijn, dankt u.

—— Jon van Frankrijk

is de uiterst dunne Android infrarode de aanrakingskiosk van 50pc 43inch, prijs zo goed, en de levertijd is sneller dan ik, goede baan dacht!

—— M. Tobby van Frankrijk

86inch het super grote werk van de touch screenlijst zeer goed, schoolleraar als het, dank

—— Z van het UK

de aanrakingskiosk van 65inch PCAP en van IRL de aanrakingskiosk met de camera die van de gezichtserkenning zeer goed in luchthaven werken, zou tot 40pc binnen en openlucht65inch willen opdracht geven en 75inch-de kiosk met logiteccamera, prijs toegelaten door werkgever, pls verzendt me pi, dank

—— SAM van het UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

43inch super Grote Bioskooplcd Adverterende Raad

43inch super Grote Bioskooplcd Adverterende Raad

More and more bioskoop past LCD advetising vertoning voor uitzendings nieuwe film toe, te hoeven zij om geen affiche te drukken telkens weer, één keer wordt de investering, jarengebruik, filmuitzending reclame ook bijgewerkt via intnernet, kan de vertoningstijd zoals machts aan en uit tijd zijn setted ook in de software.

 

Metaalgeval met aluminiumkader, goed materiaal voor het verwarmen van vertilation, steun7*24 uur en 365days die zonder enige onderbreking werken.

 

Normaal is bioskoop gebruikte lcd digitale sinage in het verticale tonen, is ons ontwerp super slank en kan zijn vrij gemakkelijk hangt op de muur, ook heeft het slotsysteem, kan niet worden gestolen, zodat kan in publiek met uit om het even welke zorg worden gezet. 

 

De kosten zijn zeer redelijk, als u ons programma voor externe besturing wilt gebruiken, en wij stellen voor u met ons Android-systeem gaat, kostenloos zal de software worden verstrekt, en de honderdenvertoning kan tegelijkertijd worden gecontroleerd.

 

De embleemdruk is ook welkom, kan de orde tot 20pc van deze speciale dienst genieten, kan om het even welke kleur op uw verzoek worden gedrukt.

 

 

 

Bartijd : 2019-04-04 11:15:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Ellen.Zeng (Europe, North and Shouth America)

Tel.: +86-18922899266

Fax: +86-755-61251188-8025

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

粤ICP备12041886号