Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Genevision
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 20 USD Million-40 USD Million
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: Media company, Distributor, Agent
Inleiding

Shenzhen Mercedes Technology Co. , Ltd (Mercedes), de eminente vertegenwoordiger van technologieinnovatie! De uitdagers die begaat intensief te vernieuwen en te bestuderen brengt meer pret aan de wereld. Mercedes wijdt zich aan hoog aanhangend de collectieve concurrerende kern van „- kwaliteit, Redelijke prijs, de Superieure dienst“, die ook de constante eisen van klanten en onze definitie van succes is.

 

Mercedes, een particuliere onderneming, is opgericht in 2003, hebben 80% van de producten nationale octrooirechten en octrooicertificaten, investerend 5 miljoenen om aan de ontwikkeling en de productie van LCD het schermvertoningen van de dag van opstelling te wijden. „Creatief is de nieuwe era van visie“ onze constante nastreeft doel. Afhankelijk van de gecentreerde ideeën van kwaliteit en de stuwende kracht van innovatie, hebben wij honderdenproductgroepen hoofdzakelijk met inbegrip van FHD-de monitor van kabeltelevisie LCD in 8“ ontwikkeld - 86“, DEDEN etc. videomuur, Openlucht waterdichte Digitale signage, LCD reclamevertoning, Touchscreen Advertentieweergave, Aanraking alle-in-één PC, de Hoge speler van de helderheidsadvertentie, het Transparante scherm, speler van de het netwerkadvertentie van 3G/Wifi Android de draadloze, Busmedia speler, de media van de Advertentiespeler vakje. Onze producten zijn gerichte sterk en zij wijd zijn gebruikt op een verscheidenheid van gebieden zoals veiligheid controle, beurzen, de centra van de verkeerscontrole, luchthavens, media centra, militaire systemen, openbare ruimte, winkelcomplexxen, banken, scholen, de ziekenhuizen, de posten van de busmetro, hotels, landgoedgebouwen enz. Zo hebben wij onze invloed in zeer snel ingediend en ook bereikt een goede reputatie in Chinees uitbreiden zelfs de LCD van de wereld industrie.

 

Het aanhangen het bedrijfscredo van „hoog - de kwaliteit, Redelijke prijs, de Superieure dienst“, Mercedes gaat aan het doel van de meest professionele en uitstekende leverancier van LCD reclamevertoningen te werk.

 

 

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

https://www.youtube.com/watch?v=oqDA_XZVnNw

Geschiedenis

Met de Ontwikkeling van 18 jaar, is Shenzhen Mercedes Technology één van de belangrijke leveranciers van commerciële Digitale Signage en vertoningen geworden, volledige waaier van lcd advetising speler van 8“ aan 98“ gehad, kan voor binnen en openluchtgebruik zijn, kan zijn hangt op de muur of bevindt zich op de vloer, kan met aanraking of geen aanraking zijn, kan het systeem USB-update zijn, is Android met programma voor externe besturing of Vensters, OEM en ODM aanpassingsproject ook welkom.

 

Onze hoofdproducten omvatten maar geen beperkt tot LCD videomuur, Onderwijs en vergaderzaaltouch screen interactieve Whiteboard, de kiosk van de Zelfbedieningsbetaling, AIO-touch screenkiosk, LCD wifi digitale signage, LCD reclamesmartphone het laden posttotem, Lift en heffen het super slanke reclamescherm, openlucht muur-onderstel advertentiespeler, openlucht floorstanding reclamekiosk, monitormedia spelervakje, OEM en ODM LCD het schermproducten enz. op

 

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Dienst

De Genevisionnadruk op ontwerp en opbrengst de volledige waaier van binnen en openluchtlcd Adverterende Speler van 10.1inch aan 86inch, met de aanraking van IRL, PCAP-aanraking, PCAP-folieaanraking en geen aanraking kan zijn, kan op de muur of status op de lijst worden geïnstalleerd en de vloer, kan met HDMI-input zijn, USB die update adverteren, kan het systeem Android met reclame bijwerkende programma voor externe besturing, Vensters 7/10, Ubuntu, Linux, Rasberry Pi enz. zijn.

 

DEED de Weare professionele leverancier voor Digitale Signage van Wifi, Touch screenkiosk, Videomuur, Adverterende Rechtopstaande reiziger, LCD het Scherm, Bus Media Player, Media Doos, LEIDENE van de Hologramventilator Vertoning, Hologramshowcase, Transparant toon doos, kabeltelevisie-Monitor enz.

 

Het aanpassingsproject is ook welkom.

 

7-15 Werkdagen Snelle Levering:

 

Voor de meeste producten, is onze levertijd 7-10 werkdagen aangezien wij metaal gewoonlijk shell in voorraad en het wachten op orden voorbereiden. Voor aangepast project, vereis 10-15 werkingen.

 

Strikt Systeem voor kwaliteitscontrole:

 

a. Materiële QC

Tot nu toe, hebben wij bijna 17 van de productiejaar ervaring in LCD de digitale signage industrie, hebben wij rijp en perfect materieel leveringssysteem, vóór samenwerking, gaan wij naar de fabriek van leveranciers onderzoeken en, slechts met de persoon samenwerken die QC systeem ook heeft, wij materiële QC van 100% alvorens hen op de productielijn doen te zetten.

 

b. Workshop

Heb 2000sqm de stofvrije workshop, gebruik moet maken de werkomgeving schoon is en veilig die, is er een ruimte wordt ontworpen om slechts paneel te assembleren.

 

c. Het verouderen test

Gebeëindigd allen - de productenbehoefte gaat door 72 uren verouderend test vóór verpakking om ervoor te zorgen zij in goede kwaliteit alvorens te sturen zijn.

 

Geschikt na de verkoopdienst:

 

Alle producten hebben éénjarige garantie, hebben wij na de verkoopdienst afdeling die ingenieur slechts responsbile voor vragen heeft en de problemen, meestal, ingenieur online opleiding verstrekken om klant te onderwijzen hoe te om programma voor externe besturing te gebruiken, hen helpen om software op wolkenserver of local area networkcomputer te installeren. Voor problemen, help klant om de reden te vinden en op te lossen.

 
Ons Team

om bedrijf te verbeteren heeft de samenhang, helpen bemannen een sterke betekenis van behoren, organiseren wij de teambouw gewoonlijk activiteiten, hier hieronder zijn sommige beelden van onze familie, zijn wij jong en energiek, altijd als nieuwe dingen en nieuwe technologie.

 

 

Sept., 2016 die, Berg de teambouw activiteit beklimmen, dit beeld was overnam de bovenkant van de hoogste berg in Shenzhen.

 

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Augustus, 2017, na BARBECUEactiviteit in het Park

 

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

De teambouw de activiteiten voor Shenzhen-bedrijven zijn altijd verwant met het overzees

 

 

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

In Okt., 2019, namen wij die en een picknicklunch in Dapeng New District, Shenzhen wandelen.

 

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Mercedes Technology-team had samen het CNY-diner om de oogst 2019 te vieren en een bloeiender nieuw jaar in 2020 te verwachten.

 

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

In Nov., 2020, hadden wij een teamgebouw in Qinghuiyuan, Shunde-district, Foshan-stad, Guangdong China.

 

Het is een Lingnan-Tuingebouw die in Ming Dynasty wordt gebouwd, een gebied van 22000 vierkante meters behandelen die.

 

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

CHINA Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7