55“ Aangepaste PC allen in Één Openluchttouch screenkiosk met het LEIDENE Embleem van Backlight voor Park

October 8, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over 55“ Aangepaste PC allen in Één Openluchttouch screenkiosk met het LEIDENE Embleem van Backlight voor Park

 

 

Deze openluchttouch screenkiosk wordt gebouwd en vanaf een beeld geproduceerd en het idee van de klant, met ons professioneel R&D-techniekteam, hadden wij het waar komen, en aangezien de klantenbehoefte het zo aan onlangs het openen voor Voorzitter dringend het bezoeken in Oezbekistan parkeert, wij slechts één te veroorzaken week hebben, maar wij vangen definitief de levertijd met één week na verloop van tijd werkend.

 

Het heeft 55“ PCAP touch screen met toughed glasoppervlakte, is de waterdichte rang IP65, ingebouwd Vensterssysteem om de informatie van de klant eigen het controleren in werking te stellen software, die de werkomgeving overwegen, pasten wij een airconditioningstoestel binnen metaalshell toe, is het LEIDENE backlight embleem ook gekost heel wat arbeid en de tijd te ontwerpen en te produceren, daarom u kan het definitieve effect van de embleemverlichting zien.

 

om het parkmilieu aan te passen, heeft beide kanten houten het schilderen gevolgen voor metaalshell. Het heeft staal, het openluchtpoeder schilderen en anti-corrossion meer dan 10 jaar gegalvaniseerd. Het elektronische deel heeft elektriciteit het lekken bescherming en bliksembescherming.

 

laatste bedrijfsnieuws over 55“ Aangepaste PC allen in Één Openluchttouch screenkiosk met het LEIDENE Embleem van Backlight voor Park  0

 

De klant is zeer gelukkig om het in het park gewerkt te krijgen, en om de installatietijd te vangen, luchten zij zelfs het verschepen van al deze openluchttouch screenkiosken. Enkel als ons bedrijfs Hoog credo „- de kwaliteit, Redelijke prijs, de Superieure dienst“, Mercedes Technology gaat aan het doel om de meest professionele en uitstekende leverancier van LCD reclamevertoningen te zijn te werk.