Shenzhen Mercedes Technology Co. , Ltd.

De goede kwaliteit en de dienst zijn onze verplichting en opdracht

Thuis Nieuws

Langzame Motie de Automaat van de de Fotocabine van 360 Graadselfie

Certifications
Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop
Van goede kwaliteit Touch scherm Kiosk voor verkoop
Customers Reviews
Wij hebben namen 5 containers55inch torens, al werk goed tot nu toe, Ellen hielpen ons werkelijk een, zijn wij van plan om tot 2 contianers opnieuw opdracht te geven en meer samenwerking zal in 2022 komen!

—— Anja van de V.S.

3000pc 23.6inch Android 9,0 het liftscherm met de camera van de gezichtserkenning en 4G, mijn eigen software lopen goed op het. Werkelijk gewaardeerd voor de goede prijs en de hoogte - dankt het kwaliteitsboe 2K originele paneel, snelle levertijd, Ellen, vertrouw ik op u altijd!

—— G van Singapore

de kwaliteit van de 360 fotocabine is goed, met het echte systeem van de toestelomwenteling, kan het schieten van pool zeer regelmatig ophouden, zou ik willen spoediger nemen

—— Emil van Chili

De snelle Productie voor de toren van 150pc 55inch, dankt u Ellen, koop ik altijd het scherm van u, zal scheppen meer containersorde in u.

—— Mike van de V.S.

Hoewel mijn 32inch-totem uit 3 delen met een totale hoogte van 3000mm bestaat, is waterdicht goede, ook zeer goede stabiliteit, dezelfde goede kwaliteit voor de lichte doos, goed ontwerp voor het dubbele scherm, houd ik van hen zo veel, heb ik 500pc in totaal nodig.

—— T van België

650pc BOE en LG LCD het videomuurwerk goed, de goede verpakking en de snelle levertijd door vijf containers, ik tot meer opdracht zullen geven, danken Ellen!

—— Darwas van Indonesië

reeds geïnstalleerde het scherm van de de hoofdsteuntaxi van 600pc 10.1inch, allen werkt zeer goed, klant als hen zodat veel, helpt dank voor uw NOM-certificaat, het ons werkelijk een!

—— Juan van Mexico

Dank voor het RCM-certificaat en Ce-certificaat. de Desktop van 100pc 24inch zelf betaalt goed de kioskwerken zeer dichtbij mijn automaat, goed uitgevoerde Jacc, dankuwel

—— Marco van Australië

32inch de self - service die tot machine opdracht geven helpt me een, heb ik 200 restaurants hen in totaal vergen, Mercedes-bevorderde het team het door een stuk van metaaldekking toe te voegen om elektronische delen te beschermen aan hun eigen kosten, en ook maaltijd toe te voegen opdracht gevend pager tot houders aan kant, die zeer nuttig is, dankt u, zullen meer orden komen

—— Bonnie van Frankrijk

het werk van 2K 15.6inch en van 43inch AIO zeer goed, ook openlucht het schermtouch screen van 21.5inch is snel en fantastisch, tot meer Januari, 2021 opdracht geven

—— Timmy van de V.S.

65inch whiteboard goed - ontvangen, heeft zowel androïde als OPS, zeer goede kwaliteit aan dergelijke goede prijs, zal ik zeker tot meer, u danken opdracht geven

—— Carlos van Peru

4KG de videoraad van het muurmenu voor mijn restaurant kijkt goede, goedkope prijs, hoge definitieresolutie, smalle vatting, hartelijk dank voor uw oplossing.

—— Ja van Moldavië

55inch de toren met draadloos het laden stootkussen kijkt groot, met GFCI-onderbreking binnen voor veiligheid, dank voor uw ontwerp, zal meer container zonder twijfel komen

—— Zo van Canada

32inch de tweezijdige touchscreen werken van de self - servicemachine goed, tribune steadly, kunnen ook op de vloer worden bevestigd, zeker meer zal worden

—— Roy - van de V.S.

MK3S de thermometer van IRL helpt een, is de prijs zo goed, is de multiuitzending van de taalstem wat I-de behoefte, u Ellen dankt!

—— Manuel van Japan

10pc 55 de“ openluchttribunewerken goed, onmogelijk aan dergelijke lage prijs, zelfs klaar in voorraad, snelle snelheid, goed uitgevoerd Mercedes!

—— M. Georges van de V.S.

Gekregen 24,6“ rekte de plankenrand vertoning, BOE-paneel uit, verbindt aan mijn eigen spelerdoos, houd ik van hen, zeer goed, dank u.

—— Jon van Frankrijk

49inch de touch screenkiosk met printer, camera en microfoon de werkenboete, onze softwarslooppas goed, dankt u.

—— M. Tobby van Frankrijk

de aanrakingskiosk van 65inch PCAP en van IRL de aanrakingskiosk met de camera die van de gezichtserkenning zeer goed in luchthaven werken, zou tot 40pc binnen en openlucht65inch willen opdracht geven en 75inch-de kiosk met logiteccamera, prijs toegelaten door werkgever, pls verzendt me pi, dank

—— SAM van het UK

75inch LCD rekte de totemwerken uit zeer goed, toont het volledig scherm tonen die toen ik 10pc samen één voor één, dank u Mercedes zette

—— Wasi van Doubai

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Langzame Motie de Automaat van de de Fotocabine van 360 Graadselfie
Langzame Motie de Automaat van de de Fotocabine van 360 Graadselfie

 

 

 

In het verleden de twee jaar, is de economie wereldwijd beïnvloed een partij door Covid 19, en vele overheden beperken de stroom van mensen, zijn geen partij, geen celeration, geen team enz. die, het leven van mensen beïnvloed een bouwen, kunt u uw leven op Youtube, Twitter, Facebook en Istagram slechts delen. Nu hebben wij de fotocabine die kan helpen om een zeer professionele video en foto's door zich te nemen.

 

De langzame motie de cabine van de 360 graadfoto heeft 1 meterdiameter en het platform van de metaalbasis dat aan accomdate 2-4 mensen regelmatig genoeg is, is het motiesysteem met toestel en heeft een tijd met lange levensuur, maar onze prijs is zo concurrerend met kwaliteit zo op hoog niveau.

 

De motor kan clockwisely of counterclockwisely roteren, kan het snelheid roteren en vertragen, kunnen allen door een ver controlemechanisme van de palmgrootte worden gecontroleerd, is alles onder uw eigen controle. Het heeft smartphonesteun om uw smartphone te knippen strak, zal geen behoefte zich ongerust te maken het, neer vallen en telkens als het de pooleinde van het omwentelingsmetaal zeer regelmatig, zodat de video het hulp nam geen shakeful einde zal hebben.

 

De vullende lichte cirkel is ook in goede kwaliteit, heeft het koude en warenlicht voor u om met het controlemechanisme te kiezen, en de installatiehoek kan worden aangepast aangezien u wilt.

 

Het heeft LEIDENE strook rond het platform om tot het meer flits en oog-vangt te maken, ook heeft het verscheidene kleuren en opvlammende types kiezen.

 

Bovendien, wij hebben vervangstukken op verkoop, kunt u meer samen met de fotocabine nemen.

 

Voor verpakking, wordt de standaardmethode ingepakt in één houten doos, en ook hebben wij vluchtgeval beschikbaar aan hogere kosten, maar de prijs is concurrerend nog genoeg.

 

In het pakket, kunt u ook vrij van de sticker van het lastenembleem hebben, en wij kunnen ook helpen om uw eigen sticker van het ontwerpembleem te drukken, zonder twijfel, u kunnen hen plaatselijk ook drukken.

 

Zich bevindt het platform, bent u uw eigen super ster en kunt ook tonen aangezien u aan uw vrienden wilt.

 

de levertijd is 7 werkdagen.

 

Hier is de video van het op Youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=iabjLrw7xNo

 

Voel vrij om ons voor een citaat te contacteren, dank u. : -)

 

 

Bartijd : 2021-11-17 17:29:35 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen MercedesTechnology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Ellen Zeng (Europe, North and Shouth America)

Tel.: +86-189-2289-9266

Fax: +86-755-61251188-8025

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

google-site-verification=V_e8iwPGhgHOIgWk8xxYCNLLW1Vw5Rip0EDC4kYF6YM